NATUURVOEDING

NATUURVOEDING

 

"Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding" Hippocrates

 

 

Het lichaam is van nature op zoek naar een staat van optimale gezondheid en balans, de juiste voeding op het juiste moment voor jouw constitutie type kan hierbij zeer ondersteunend werken. Ieder mens is uniek en ook het voedingspatroon dat hierbij past. Wat voor de één een medicijn is kan voor de ander veel minder heilzaam werken.

 

Individueel voedingsplan

Aan de hand van een constitutietest en specifieke klachten kijken we naar wat voor voedingspatroon bij jou past. Rekening houdend met jouw wensen en voorkeuren werken we samen toe naar een individueel voedingsplan met pure, onbewerkte natuurvoeding in de hoofdrol. Indien nodig worden er aanvullende kruiden en/of natuurlijke supplementen geadviseerd.

REINIGING & ONTGIFTING

 

We worden dagelijks blootgesteld aan een grote hoeveelheden gifstoffen, chemicaliën en straling. Daarnaast oefenen stress en emoties druk uit op onze organen en detoxificatiesysteem. Een reinigingskuur is een fijne manier om de balans weer terug te vinden. De reinigingskuur kan vanuit huis gedaan worden en zal op maat worden opgesteld. Er zijn verschillende kuren mogelijk, variërend van 1 dag tot een 10-daagse milde of wat “strengere” kuur. Bij iedere kuur worden er naar wens ondersteunende yoga- en meditatietechnieken aangereikt die op ieder niveau te beoefenen zijn.

 

Een aantal voordelen die behaald kunnen worden door een detox kuur zijn: meer energie, een mooiere huid, gewichtsverlies, helder hoofd, scherpere zintuigen, meer "grip" op bewust eten, goede start en reset voor een gezondere levensstijl en het doorbreken van patronen en verslavingen.